Kami lama ngetu ba Kuching, datai pukul 10 pagi ari Bintulu & flight ke Bali pukul 5.40 lemai. Nya alai kami tiga check in ngena day rate ba hotel. Laban ke enggai bejalai kin kitu, kami lalu ngagai Alan Inspiration ba Riverside - tua dadi ngelintu buok & treatment (kena ngelalaika uban) & Igat beguntin. Gambar nganti flight to Bali ba Kuching Airport.
Kami tiga diau ba Ramayana Hotel & Resorts, ba Kuta. Kuta sigi palan temuai lalu mayuh endur makai & merindang ati dia. Dadi nyua sebuah MPV enggau driver/tourist guide, nama driver Pak Agung. Nya alai tiga ari kami din, umbas iya ga utai dipeda laban Pak Agung sepemaie kami tiga.
Kami tiga amat-amat RTM. Raun, Tidur, Makan. Tu sekeda gambar kami.
Tu gambar bilik hotel.1st night ba Bali - kami tiga makai ba Ramayana Hotel & Resorts (Gabah Restaurant).
Tu bebek (itit), chef's recommended dish ba Gabah. Nyamai.
Tu ikan gurame terbang nama dish. Dadi ke makai utai tu.
Igat muaska diri makai salmon - salmon gulai dark green pasta.
Aku enda adventurous, makai Singapore laksa.
Apai & anak breakfast pagi siti.
Apai Maie meda babi dipanggang segala (babi guling ku sida di Bali) lalu enda tau enda ngagai Denpasar nganjung diri makai babi guling. Endur kami makai baka tanju. Igat enda tentu ka duduk dia enggai ke runtuh laban iya ke bulat ku iya..he he
Tu isi babi guling udah disayat. Maie & Sudan ka amat makai tu, enda tau enda ngudar suckling pig enti makai ba Noodle House di Sg Wang Plaza. Sinu aku ngenang anak dara aku dua iko enda ulih enggau kami chuti.
Tu utai dipakai Dadi - ikan masak gulai (lemak amat, wangi bau kechala & daun kesum)
Kami tiga nganti urang serve supper, on our last night ba Bali.
Igat and his newly styled hair. Toasting kakak di Glasgow & Jogja.
Tu Igat reflexology. Dua malam seduai dadi be urut kaki. Aku enda tetapat ke seduai, ma udah makai aku pulai ke bilik lalu tinduk, as early as pukul 9.00, laban udah kelalu lelak - 10 jam raun, ia ga empa panas..
Kami tiga bemalam semalam di Kuching ba return journey & pulai ke Bintulu on 28 May. One last feast ba Ah Seng.
No comments:
Post a Comment